De keuze in handdoeken bedrukken

Of je nou handdoeken bedrukken wilt als relatiegeschenk of gewoon voor jezelf, je moet wel een keuze maken tussen alle opties die er zijn. Dit kan nogal overweldigend zijn, en daarom hebben wij er een overzichtje van gemaakt. Lees dus snel verder als je meer wilt weten over handdoeken bedrukken

Verschillende formaten

Als eerste wil jij jouw handdoeken kiezen op hun formaat, hier zitten namelijk grote verschillen in. De kleinste formaat zijn gastendoekjes, welke je ook bij het toilet van jullie bedrijf zou kunnen gebruiken. Hierna krijg je fitnesshanddoeken, badhanddoeken, badlakens en strandlakens. De doelgroep bepaalt grotendeels welke handdoeken je wilt bedrukken, en natuurlijk ook het soort bedrijf wat je hebt.

Verschillende technieken

Behalve dat je de handdoeken bedrukken kunt in verschillende formaten zijn er ook drie verschillende technieken om deze handdoeken te laten bedrukken. Zo kun je ze in fullcolour laten bedrukken, wat ideaal is als je de gehele handdoek een patroon of print wilt geven, en niet enkel een stukje. Dit kost je over het algemeen ook wat meer. Ook heb je de mogelijkheid om het logo of de naam van het bedrijf in de stof te laten borduren, dit blijft natuurlijk beter zitten dan een bedrukking. Ook kun je het logo gewoon laten bedrukken op de stof, wat de goedkoopste optie is.

 

Handdoeken bedrukken

Andere opties

Behalve handdoeken bedrukken zijn er nog andere gerelateerde opties, wanneer handdoeken bedrukken toch niet alles blijkt te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld ook washandjes laten bedrukken of zelfs een badjas als je het nog wat luxer wilt maken. Kortom, er is keus genoeg.
Zoals je nu wel hebt kunnen zien heb je nog redelijk veel keus binnen het bedrukken van handdoeken en is het dus ook niet onverstandig om goed te analyseren wat het beste is voor jullie doelgroep. Maar je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken dat er geen handdoek is die past bij jouw doelgroep, of het nou sporters zijn of sauna liefhebbers, er is voor iedereen een optie.